Wilt u de Roparun ondersteunen of in het bijzonder ons enthousiaste Team61 ? Heel graag !!

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel van de Roparun kunnen we niet zonder sponsoren. Hoe minder ons team uitgeeft aan vervoer, kleding, voeding en de organisatie van activiteiten, hoe meer geld er overblijft voor de goede doelen van de Roparun.

Ons team verkoopt minimaal 1000 loten a 2,50 euro per stuk. U kunt ons ondersteunen door 1 of meerdere loten af te nemen. Gebruik hiervoor onderstaande QR-code.

Verder hebben diverse sponsor mogelijkheden beschikbaar en sponsoracties opgezet.

Persoonlijke sponsoring

Wil je ons team of één van de teamleden steunen met een donatie?

Via TEAMLEDEN kunt u kiezen voor een donatie aan het team of aan uw favoriete teamlid.

U komt hierbij direct bij de donatiemodule op de website van de Roparun. Hier kun u makkelijk via iDEAL uw donatie doen.

Bedrijfssponsoring

Specifiek voor bedrijven bieden wij diverse mogelijkheden voor sponsoring.

Een financiële donatie aan het Team behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Maar ook een bijdrage in de vorm van materialen (vervoer, kleding, etc) en levensmiddelen voor het team tijdens de Roparun zijn zeer welkom. Hiermee willen wij de kosten om überhaupt aan de run te kunnen deelnemen zo laag mogelijk houden en meer geld overhouden voor de donatie aan de Stichting Roparun.


WORD OOK SPONSOR !!


Neem contact met ons op via sponsoring@roparun-mzh.nl indien u geïnteresseerd bent of vragen hebt omtrent verdere mogelijkheden.

Acties en Activiteiten

Wij organiseren verschillende acties om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Roparun.